Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament nedureros Lombalgia

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lombalgia reprezinta durerea situata la nivelul vertebrelor lombare, provocata in general de o afectiune a coloanei vertebrale.

Tratament pt. Lombalgia urmareste in primul rand ameliorarea/incetarea durerii, si daca exista lupta impotriva contracturii musculare, si incetarea efectelor negative asupra membrelor prin care trece nervul presat (parestezii, amorteli, oboseala musculara), asigurand astfel revenirea pacientului la activitatile zilnice.

Aceste rezultate pot fi obtinute prin chiropractica - manipulare osteoarticulara.

Tratamentul consta in manipularea lombara, prin care discurile intervertebrale sunt asezate la loc - astfel simptomele amintite dispar.

Dupa evolutia in timp a durerii, poate fi clasificata ca fiind acuta (mai putin de 7 zile), cronica (luni de zile) sau recidivanta.

In cele mai multe cazuri, lombalgia se datoreaza efectului de suprasolicitare. Odata cu varsta, socurile sau loviturile, mentinerea timp indelungat a unor posturi sau pozitii neadecvate, statul in picioare prelungit, ridicarea si purtarea de greutati, sedentaritatea, obezitatea, alcatuiesc conditii favorizante pentru suprasolicitarea mecanica a coloanei lombare. Astfel discul intervertebral incepe sa se usuce si sa se slabeasca, devenind mai expus la traumatisme.

Lombalgia poate sa apara si in urma unor procese inflamatorii cum ar fi spondilita anchilozanta, tumori care au punct de plecare la nivelul coloanei vertebrale, etc.

Terapia nu este dureroasa. Manipularile vor fi precedate de manevre specifice, pentru relaxarea, si totodata incalzirea musculaturii din zona afectata, avand drept scop detensionarea musculaturii lombare, pentru executarea cu succes a repozitionarii discurilor.

Tratamentul pentru lombalgie presupune aproximantiv 4-6 sedinte - in functie de gravitate, cu o frecventa de doua sedinte/saptamana. La sfarsitul tratamentului pacientul va primi un set de exercitii pentru intarirea musculaturii lombo-abdominale pentru prevenirea reaparitiei durerii.

Scopul nostru este de a trata lombalgia, oferind o metoda de tratament cu efecte de lunga durata.

Activitatile zilnice va creaza probleme din cauza durerilor de spate? Aveti o lombalgie? CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj-Napoca va ofera un remediu nou, cu succes folosit in tratarea acesteia, acesta fiind chiropractica.

Va asteptam cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, pe strada Oltului nr 47, in cazul in care aveti nevoie de tratament pentru lombalgie!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura